Αλέξανδρος Παναγούλιας- Παπακώστας

photoΓια κάποιον που δεν εξασκούσε την αγγλική γλώσσα σε καθημερινή βάση και απείχε για κάποιον καιρό από το πνεύμα των εξετάσεων, ο βασικός στόχος ήταν τόσο το υψηλό επίπεδο του τελικού score, όσο και η τόνωση της αυτοπεποίθησης για τη χρήση της γλώσσας. Και οι δύο παραπάνω στόχοι ήταν κάτι παραπάνω από σαφές ότι θα επιτευχθούν, ήδη από τις πρώτες επισκέψεις στον Κουτσοδόντη.
Αρχικά, ο προγραμματισμός των μαθημάτων δε σου δίνει το δικαίωμα να επαναπαυτείς και να βγεις από το κλίμα που απαιτούν τα test. Το μέγιστο πλήθος των ατόμων σε κάθε τμήμα επιτρέπει την ανάπτυξη προβληματισμών που αποδεικνύονται κοινοί για κάποιους, αλλά δίνει και τη δυνατότητα στους διδάσκοντες να εντοπίζουν ευκολότερα τα σημεία στα οποία “πάσχει” κάποιος προσωπικά. Ήδη από το πρώτο ενημερωτικό μάθημα είναι ξεκάθαρη η θέληση των διδασκόντων να καταφέρουν το μέγιστο δυνατό. Ο τρόπος της διδασκαλίας, η εφαρμογή των επιτυχημένων στρατηγικών και η διάθεση πολύτιμου διδακτικού υλικού, κάνουν φανερή την εμπειρία του προσωπικού. Εκτός όμως από όλα τα παραπάνω συστατικά επιτυχίας, το μεγάλο “ατού” του Κέντρου Προετοιμασίας είναι τα lab tests. Τα τεστ αυτά ολοκληρώνουν κατάλληλα τη διδασκαλία στις αίθουσες και βάζουν τον κάθε φοιτητή σε πραγματική προσομοίωση των συνθηκών που θα αντιμετωπίσει τη μέρα της εξέτασης, ειδικά τη μεγάλη πίεση του χρόνου. Τα αποτελέσματα των lab tests μπορούν να δείξουν στους διδάσκοντες με εκπληκτική ακρίβεια το τελικό score που είναι δυνατόν να επιτύχει κανείς. Το κλειδί από εκεί και πέρα είναι ένα: η εξάσκηση.
Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το διδακτικό προσωπικό του Κέντρου για τη βοήθεια που μου παρείχε και την ευκαιρία που μου έδωσε να γίνω δεκτός στο ΕΤΗ της Ζυρίχης συνεχίζοντας τις σπουδές στον κλάδο μου. Όσο για εσένα που το σκέφτεσαι, το Κέντρο Προετοιμασίας Κουτσοδόντη είναι αυτό που ζητάς. Να είσαι σίγουρος ότι η εγγραφή σου αποτελεί την αυτόματη πραγματοποίηση του στόχου σου.