μοναδικοτητα

Γιατί να μας επιλέξετε

01

Πρωτοπόροι στην προετοιμασία

Είμαστε πρωτοπόροι, από το 1981 μέχρι σήμερα, στην ανάπτυξη των προγραμμάτων διδασκαλίας (διάρκεια προετοιμασίας, computer lab, ηλεκτρονική πλατφόρμα, εκπαιδευτικό υλικό κ.α.).

02

Πρώτοι στις εξελίξεις

Συμμετέχουμε για περισσότερα από 22 χρόνια σε διεθνή σεμινάρια των διοργανωτών των εξετάσεων έτσι ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις των τεστ και είμαστε πάντα μπροστά στις μεθόδους προετοιμασίας.

03

Simulations Software

Έχουμε αναπτύξει λογισμικό (software) με tests προσομοίωσης αποκλειστικά για τους σπουδαστές μας. Αυτό μας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα να προσαρμόζουμε το υλικό μας στις τρέχουσες εξελίξεις των εξετάσεων.

04

Η οικονομία των χρημάτων σας

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, περίπου το 30% των test takers είναι retakers, με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται με επιπλέον χρήματα. Λιγότερο από το 5% των δικών μας μαθητών ξαναδίνουν τις εξετάσεις με σκοπό να γράψουν ακόμα υψηλότερο score.

05

Τα υψηλότερα scores

Τα scores των μαθητών μας, αλλά κυρίως η θεαματική βελτίωσή τους, αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της προετοιμασίας μας. Κάθε χρόνο μαθητές μας να πετυχαίνουν πραγματικά TOP 1% scores παγκοσμίως.

06

Οι καθηγητές μας

Οι Σπύρος & Μανόλης Κουτσοδόντης είναι αναγνωρισμένοι καθηγητές. Επιλέγουν ως συνεργάτες τούς καλύτερους καθηγητές της αγοράς, ακολουθώντας υψηλά ακαδημαϊκά κριτήρια.

07

Η αναγνωρισή μας

Διοργανωτές εξετάσεων, καθηγητές & εκπρόσωποι πανεπιστημίων, καθώς και απόφοιτοί μας, συστήνουν την προετοιμασία στο κέντρο μας. Έχουμε βραβευτεί γι’αυτό από τον διεθνή οργανισμό “INTERNATIONAL WiW OF PROFESSIONALS”.

08

Admissions Office

Στο κέντρο μας λειτουργεί University Admissions Office ώστε να έχετε ολοκληρωμένη βοήθεια (επιλογή πανεπιστημίου, σύνταξη personal statement & βιογραφικού, κ.α.) στις αιτήσεις σας.

09

Hybrid Classes

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου Hybrid Lessons με τον πιο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό. Μπορείτε να παρακολουθείτε με φυσική παρουσία ή online τα μαθήματα.

10

Ευελιξία παρακολούθησης

Νέα τμήματα ξεκινούν κάθε μήνα. Σε κάθε έναρξη διατηρούμε το μέσο όρο των μαθητών ανά τάξη στα 5-9 άτομα (ανάλογα με το test). Υπάρχει ευελιξία στην παρακολούθηση με δυνατότητα αναπλήρωσης μαθημάτων.

11

Προσωπική βοήθεια

Παρακολουθούμε την πορεία του κάθε μαθητή ξεχωριστά και αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε ατομικό επίπεδο, με συναντήσεις εκτός των ωρών της διδασκαλίας. Με την Γνώση & την Εμπειρία που διαθέτουμε σας καθοδηγούμε σωστά και αποτελεσματικά.

12

Η φιλοσοφία μας

Για 42 συνεχόμενα χρόνια αποτελούμε την Νο1 επιλογή υποψηφίων γιατί σας προσφέρουμε ποιότητα, αξιοπιστία και ακεραιότητα.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΕΞΕΛΙΞΗ

Εγγύηση για την επιτυχία σου

Η διάρκεια μας και η συνεχής μας εξέλιξη μέσα στα χρόνια οφείλεται στην αγάπη μας για το αντικείμενο & στην ικανοποίηση που μας δίνουν οι επιτυχίες των μαθητών μας.