Χειμερινό Τμήμα Προετοιμασίας για Πρότυπα Σχολεία

Το Χειμερινό τμήμα προετοιμασίας για την εισαγωγή σε Πρότυπα Γυμνάσια και Ιδιωτικά Σχολεία ξεκινά το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024. Απευθύνεται σε μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εξέταση 18 Μαΐου 2024.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα είτε με φυσική παρουσία στο Κέντρο μας, είτε διαδικτυακά, μέσω ειδικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

Με την εγγραφή σας στα τμήματά μας εξασφαλίζετε:

  • Κάθε εβδομάδα test προσομοίωσης. Καινοτομούμε, αφού κάθε εβδομάδα δουλεύουμε και ένα νέο τεστ προσομοίωσης. Χτίζουμε τη θεωρία μέσα από την πρακτική της εκτέλεση μέσω των προσομοιωτικών τεστ και ταυτόχρονα μεγιστοποιούμε την εξάσκηση των παιδιών στη συγκεκριμένη μορφή εξέτασης.

  • Διδασκαλία από τους ειδικούς. Η εξέταση για την εισαγωγή στα πρότυπα σχολεία είναι Test ικανοτήτων πολλαπλής επιλογής = εξειδίκευσή μας: Το τεστ εισαγωγής δεν έχει τη δομή των συμβατικών τεστ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα οποία έχουν συνηθίσει τα παιδιά. Πρόκειται για τεστ ικανότητας και κριτικής σκέψης, τομείς στους οποίους εξειδικευόμαστε από το 1981.

  • Top καθηγητές. Οι καθηγητές που αναλαμβάνουν την προετοιμασία των παιδιών ειδικεύονται σε τέτοιου τύπου τεστ, γι’ αυτό και έχουν δημιουργήσει από την αρχή και με προσοχή όλο το υλικό και τα τεστ που θα δουλέψουν με τα παιδιά. Επικεντρώνονται σε συμβουλές, tips, τακτικές και στρατηγικές που θα βοηθήσουν τους μαθητές να γράψουν το μέγιστο δυνατό βαθμό εντός του περιορισμένου χρόνου.

Περισσότερες πληροφορίες για την προετοιμασία μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6996015 ή 210 6997243 και στο mail μας info@koutsodontis.gr

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 13:00 και 17:00 – 21:00.

Η εμπειρία και η γνώση μας για παραπάνω από τέσσερις συνεχείς δεκαετίες αποτελεί εγγύηση για τη δική σου επιτυχία.