Ανακοίνωση υποτροφιών για σπουδές στο εξωτερικό

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) προχώρησε σε ανακοίνωση υποτροφιών για υποψήφιους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές. Οι υποτροφίες αφορούν σπουδές:

  • στη Φλωρεντία και συγκεκριμένα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας (Ε.Π.Ι. Φλωρεντίας, European University Institute). Αφορούν Διδακτορικές σπουδές στους τομείς Ιστορίας και Πολιτισμού, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Νομικών Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών.
  • στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αφορούν υποτροφίες βραχείας διάρκειας σε μεταπτυχιακούς/κές φοιτητές/τριες και υποψήφιους/ιες διδάκτορες Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Ακόμη, σε ανακοίνωση υποτροφιών προχώρησε και το Ίδρυμα Μποδοσάκη για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές, για Μεταδιδακτορική Έρευνα και για Επισκέπτες Επιστήμονες Ερευνητές. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά 60 υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε 17 διαφορετικά επιστημονικά πεδία, όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ανάλυση Δεδομένων, Περιβαλλοντικές Επιστήμες, Βιοϊατρική και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο https://www.ethnos.gr/paideia/article/295354/ypotrofiesgiaspoydesseelladakaiexoterikotapediaoiproypotheseiskaioiprothesmies .

Το Κέντρο Σπουδών μας εξειδικεύεται στην προετοιμασία για τα τεστ IELTS, TOEFL, GMAT, GRE από το 1981. Βοηθάμε τους μαθητές να πετύχουν τους στόχους τους και να σπουδάσουν σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Επιπλέον, η εξειδικευμένη Admissions Consultant τους καθοδηγεί αποτελεσματικά στη διαδικασία αιτήσεων.

Νέα τμήματα ξεκινούν κάθε μήνα! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα Νέα τμήματα μας εδώ ενώ για την Προετοιμασία Αιτήσεων εδώ.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2106996015 είτε μέσω email στο info@koutsodontis.gr.