Για ποιους λόγους να μας επιλέξετε για την προετοιμασία στο GRE;

Ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις μαθήματα GRE και βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης κέντρου σπουδών; Ποιοί είναι οι λόγοι που μπορείς να επιλέξεις το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης;

Εξειδίκευση

Eίμαστε το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην προετοιμασία του GRE test από το 1981. Διαθέτουμε, λοιπόν, μακροχρόνια γνώση και εμπειρία και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τον στόχο σας.

Εξελίξεις

Ανανεώνουμε διαρκώς το εκπαιδευτικό μας υλικό σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις του GRE test.

Κορυφαίοι καθηγητές

Διαθέτουμε έμπειρους και εξειδικευμένους στο αντικείμενο καθηγητές. Ο κ. Μανόλης Κουτσοδόντης είναι ο ίδιος μαθηματικός και διδάσκει το GRE, ενώ επιλέγει με υψηλά κριτήρια εξαιρετικούς συνεργάτες-καθηγητές, οι οποίοι μπορούν να σας μάθουν μεθοδολογία και στρατηγικές για την σωστή προσέγγιση του τεστ.

Υψηλά σκορ μαθητών

Οι μαθητές μας παρουσιάζουν θεαματική βελτίωση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο κέντρο μας. Ο μέσος όρος των Ελλήνων υποψηφίων που δίνουν το GRE test είναι περίπου 290, ενώ ο μέσος όρος των δικών μας μαθητών είναι 325!

Χιλιάδες επιτυχίες

Έως σήμερα διαθέτουμε δίκτυο αποφοίτων που αγγίζει τους 36.000. Οι μαθητές μας έχουν πετύχει το στόχο τους και συνεπώς αυτό καθιστά το Κέντρο μας την κορυφαία επιλογή των υποψηφίων για την προετοιμασία τους.

Δικά μας accurate simulation tests

Αποτελούμε το μοναδικό κέντρο προετοιμασίας στην Ελλάδα που έχει αναπτύξει λογισμικό (Computer – Adaptive simulation tests) προσομοίωσης αποκλειστικά για τους σπουδαστές μας, δίνοντάς μας το συγκριτικό πλεονέκτημα να προσαρμόζουμε το υλικό μας στις τρέχουσες εξελίξεις των εξετάσεων.

Συμβουλευτική σε ατομικό επίπεδο

Εστιάζουμε στον κάθε μαθητή και παρακολουθούμε την πορεία του. Αφιερώνουμε, δηλαδή, τον απαραίτητο χρόνο για να καλύψουμε τις ανάγκες του σε ατομικό επίπεδο, μέσω προσωπικών συναντήσεων με τους καθηγητές, εκτός των ωρών διδασκαλίας.

Κατάλληλο υλικό

Το έντυπο και ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό μας σε συνδυασμό με το αυθεντικό υλικό που παρέχεται από τον φορέα των εξετάσεων, συμβάλλουν σημαντικά στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξάσκησή σας για τις τελικές εξετάσεις του GRE.

Βραβεία

Διοργανωτές των εξετάσεων, καθηγητές & εκπρόσωποι πανεπιστημίων, καθώς και απόφοιτοί μας, συστήνουν την προετοιμασία στο κέντρο μας. Έχουμε βραβευτεί γι’ αυτό από τον διεθνή οργανισμό “INTERNATIONAL WiW OF PROFESSIONALS”.

Επιτυχημένα προγράμματα προετοιμασίας

Νέα τμήματα ξεκινούν τακτικά και διαρκούν 8 εβδομάδες. Τα μαθήματα γίνονται ζωντανά διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία στο χώρο μας. Το εξαιρετικά δομημένο πρόγραμμα σπουδών μας και η αγάπη μας για τη διδασκαλία σας οδηγούν με επιτυχία στην άμεση επίτευξη του στόχου σας.

Μάθετε περισσότερα για το GRE καθώς και για την προετοιμασία μας εδώ.