Επιτυχίες 2019: Λυδία Παγάνη

“Επέλεξα το κέντρο σπουδών ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ για την προετοιμασία μου για το πολύ απαιτητικό GRE, το οποίο ήταν καλό να έχω για τις αιτήσεις μου για μεταπτυχιακό μου στην Ελβετία. Η επιλογή μου αυτή αποδείχτηκε επιτυχημένη καθώς πέτυχα το επιθυμητό score και ακόμα παραπάνω στις εξετάσεις!

Αρχικά το κέντρο σπουδών μου έδωσε πρόσβαση σε πάρα πολύ υλικό και ξεκίνησα τα μαθήματα στα οποία έλαβα καθοδήγηση τόσο για τον τομέα των μαθηματικών όσο και της γλώσσας. Η ύλη ήταν άριστα κατανεμημένη στα προγραμματισμένα μαθήματα και με συνοχή που διευκόλυνε την εκμάθηση και την απορρόφηση της πάρα πολύ γρήγορα. Το διδακτικό προσωπικό ήταν πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να μου εξηγήσει οποιαδήποτε απορία ή λάθος μου και η προετοιμασία που μου παρείχαν ήταν παραπάνω από αρκετή για την εξέταση στην οποία υποβλήθηκα. Τις τελευταίες μέρες πριν την εξέταση, όλο το προσωπικό του κέντρου σπουδών με εμψύχωσε και με διαβεβαίωσε πως με την προετοιμασία που είχα θα τα πήγαινα πολύ καλά στις εξετάσεις πράγμα το οποίο και έγινε!

Ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας μου για το GRE ήταν η προετοιμασία που έκανα στα lab test. Εκεί έμαθα να διαχειρίζομαι σωστά τον χρόνο της εξέτασης και να απαντώ σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορώ σωστά. Οι συνθήκες ήταν πραγματικές τόσο στη δομή του διαγωνίσματος όσο και στον χρόνο γεγονός πολύ σημαντικό καθώς την ώρα της εξέτασης δεν αντιμετώπιζες κάτι καινούργιο και η διαχείρηση του άγχους ήταν εύκολη υπόθεση.

Πιστεύω ότι χωρίς την βοήθεια του κέντρου σπουδών ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ δεν θα είχα καταφέρει να πιάσω το επιθυμητό score και άρα να μπω στο πανεπιστήμιο της επιλογής μου. Συστήνω το κέντρο αυτό ανεπιφύλακτα σε κάθε υποψήφιο της εξέτασης του GRE ο οποίος θέλει να είναι μεταξύ των κορυφαίων score.”

Λυδία Παγάνη – ETH, MSc in Management, Technology & Economics