Υποτροφίες Fulbright ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Μια επιλογή για αυτούς που αποφασίζουν να σπουδάσουν στην Αμερική είναι η αναζήτηση υποτροφιών. To Ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Οι υποτροφίες απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες και αφορούν σπουδές, διαλέξεις, επιμορφωτικά προγράμματα και έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Απονέμονται υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές για το πρώτο ακαδημαϊκό έτος στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και για τα περισσότερα επιστημονικά πεδία μεταπτυχιακού επιπέδου.

Εγγραφές: 08.10.2019 – 17.01.2020

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης: Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Απονέμονται επίσης, υποτροφίες σε υποψήφιους διδάκτορες εγγεγραμμένους σε ελληνικό πανεπιστήμιο οι οποίοι θα μπορούσαν να ωφεληθούν από μια βραχυπρόθεσμη παραμονή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους σκοπούς της έρευνάς τους.Ιδιαίτερη σημασία θα αποδοθεί στο θέμα, το στάδιο και το επίπεδο της έρευνας, καθώς και στην αναλυτική έκθεση της ερευνητικής πρότασης.

Εγγραφές: 08.10.2019 – 17.01.2020

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο του ιδρύματος www.fulbright.gr

Επισκεφτείτε το Admissions Office του κέντρου μας για περισσότερες πληροφορίες για υποτροφίες και για σπουδές στην Αμερική.