Η φιλοσοφια μας

Εξειδικευόμαστε στην προετοιμασία υποψηφίων για τις εξετάσεις GMAT, GRE, SAT, TOEFL , IELTS, IMAT και Πρότυπων Σχολείων. Επίσης προσφέρουμε καθοδήγηση στην επιλογή πανεπιστημίου και αναλαμβάνουμε Aιτήσεις για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Το κέντρο μας ιδρύθηκε το 1981 από τον Σπύρο Κουτσοδόντη και η ομάδα μας σήμερα αποτελείται από 12 άτομα. Τα υψηλά scores των 36.000 και πλέον αποφοίτων μας τους έχουν εξασφαλίσει την εισαγωγή τους σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας, η αγάπη μας για τη διδασκαλία, η επιλογή του καλύτερου διδακτικού προσωπικού, η αναγνώρισή μας από την ακαδημαϊκή κοινότητα καθώς και οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών μας, έχουν ως αποτέλεσμα να είμαστε κάθε χρόνο η κορυφαία επιλογή προετοιμασίας για παραπάνω από 42 χρόνια.

Σπύρος Κουτσοδόντης

Ιδρυτής-Καθηγητής

Ασχολείται με τη δημιουργία και διδασκαλία προγραμμάτων προετοιμασίας από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70. Το 1981 ίδρυσε το ομώνυμο κέντρο σπουδών. Έχει πτυχίο μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Πανεπιστήμιο Sussex της Αγγλίας. Διετέλεσε καθηγητής του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας (Deree College) από το 1977 ως το 1990. Είναι Επίτιμο Μέλος του Διεθνούς Οργανισμού αναγνώρισης καταξιωμένων επαγγελματιών "INTERNATIONAL WHO IS WHO OF PROFESSIONALS".

Μανόλης Κουτσοδόντης

Διευθυντής Σπουδών-Καθηγητής

Είναι απόφοιτος του Pierce College, έχει πτυχίο Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό από το University of London-Kings College, MSc in International Management. Εξειδικεύεται στη διδασκαλία και την επιμέλεια των προγραμμάτων προετοιμασίας των τεστ από το 1998. Κάθε χρόνο μαθητές του με τις υψηλές επιδόσεις τους να κατατάσσονται στο επίσημο TOP 5% παγκοσμίως.

απο το 1981 μεχρι σημερα....

H ιστορία μας

“Ήταν το 1981 που ξεκίνησα το κέντρο προετοιμασίας. Είχα ήδη ασχοληθεί με το αντικείμενο, το είχα αγαπήσει και οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών μου είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης των προσφερόμενων υπηρεσιών και την αναγκαιότητα της ίδρυσής του. Σκοπός της προετοιμασίας ήταν, είναι και θα είναι η μεγιστοποίηση  του σκορ στα ζητούμενα τεστ και κατ’ ακολουθία η ικανοποίηση των απαιτήσεων των Πανεπιστημίων. Τα αποτελέσματα των μαθητών μας, χωρίς διακοπή από τότε, τους επιτρέπουν τη συνέχιση των σπουδών τους στα πανεπιστήμια της επιλογής τους. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε κέντρο προετοιμασίας ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη. Η προετοιμασία στις Η.Π.Α. ήταν προσαρμοσμένη στις δικές τους προδιαγραφές. Η δημιουργία των προγραμμάτων προετοιμασίας, η διάρκεια, το υλικό, η διδασκαλία κλπ. έγιναν με βάση τη μορφή των τεστ και του επιπέδου των μαθητών μας. Έχοντας πολύ καλή γνώση του αντικειμένου και παρακολουθώντας την εξέλιξή του όσο και τις μεταβολές του επιπέδου των μαθητών, επικεντρώθηκα στο υλικό διδασκαλίας, στον τρόπο διδασκαλίας και κυρίως στην επιλογή κατάλληλων συνεργατών. Με αυτούς συνεχίσαμε για τέσσερις δεκαετίες να προσφέρουμε την πιο αποτελεσματική, ουσιαστική και οικονομική προετοιμασία. Η κορυφαία μας θέση για περισσότερα από 40 χρόνια με πλήθος παγκόσμιων πρωτιών και ρεκόρ βελτιώσεως επιδόσεων είναι η εγγύηση που προσφέρουμε στους μαθητές μας. Όλα αυτά τα χρόνια παίρνω δύναμη από τις πετυχημένες καριέρες των μαθητών μας ως καθηγητών Πανεπιστημίων, σοβαρών επιχειρηματιών, στελεχών εταιρειών κλπ. καθώς και από την αναγνώριση της βοήθειας που τους προσφέραμε όταν τη χρειάστηκαν. Είναι μεγάλη ικανοποίηση το να γνωρίζω χιλιάδες αξιόλογους νέους με εξαιρετικές νοητικές και ψυχικές ικανότητες και θα ήταν πολύ καλό για την Ελλάδα να τους δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουν στους εαυτούς τους, στις οικογένειές τους και στη χώρα τους.”

Σπύρος Ε. Κουτσοδόντης

Συνεργασίες

RSM - KOUTSODONTIS SCHOLARSHIPS

Έχουμε προσφέρει υποτροφίες ύψους €10000 σε μαθητές του κέντρου μας που έγιναν δεκτοί σε προγράμματα του RSM.

AIESEC Partnership

Ως χορηγός της AIESEC του ΕΚΠΑ για περισσότερα από 10 χρόνια έχουμε λάβει το βραβείο του καλύτερου συνεργάτη.

ALBA Scholarships

Έχουμε προσφέρει υποτροφίες ύψους €55.000 αποκλειστικά σε μαθητές του κέντρου μας, για σπουδές MSc in Finance και ΜΒΑ.

Bloode

Έχουμε υποστηρίξει τη διαδικτυακή κοινότητα Bloode που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα σχετικά με την αιμοδοσία.

GMAC Summits

Συμμετέχουμε σε συνέδρια της GMAC για περισσότερα από 20 χρόνια.

iMBA - KOUTSODONTIS Scholarship

Προσφέρουμε κάθε χρόνο μια υποτροφία €1000 σε έναν μαθητή μας με high Gmat score.

Prometheus Eco Racing sponsorship

Στηρίξαμε με χορηγίες την προσπάθεια της εθελοντικής ερευνητικής ομάδας "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" της σχολής ΗΜΜΗ του ΕΜΠ.

QS Univerity MBA & Masters events

Είμαστε χορηγοί επικοινωνίας για 20+ χρόνια στις εκδηλώσεις των Master & MBA της QS.

Startup Weekend Sponsorship

Στηρίξαμε ως χορηγοί το Athens Startup Weekend για την ελληνική νεανική επιχειρηματικότητα των ελλήνων φοιτητών.

TEDx AUEB sponsorship

Έχουμε υποστηρίξει ως Gold Sponsor τις δράσεις του TedXAUEB με στόχο τη προώθηση καινοτόμων ομιλιών και ιδεών.

TEDx NTUA sponsorship

Έχουμε υποστηρίξει τις δράσεις του TedXNTUA με στόχο τη προώθηση καινοτόμων ομιλιών και ιδεών.

SNHU Partnership

Έχουμε προσφέρει στους μαθητές μας υποτροφίες ύψους $30.000 για τη φοίτηση στα μεταπτυχιακά προγράμματα του SNHU.